Den här gruppen är inte bara ett välkänt namn inom rocken som genre. De är mer än välkända på grund av alla skandaler de orsakat.

Guns’n Roses och skandalerna

Det finns otaliga listor över Guns’n Roses alla skandaler. Många har tjänat klick på att skriva om dem. Några av bandmedlemmarna själva medverkar också i en bok om deras liv som rockmusiker där några av skandalerna nämns.

Vi kan nämna ett exempel som förmodligen upprörde en del fans i mitten på 80-talet. Gruppen turnerade som förband till Alice Cooper och en kväll dök Axl Rose inte upp inför konsertens start. Bara det är en divalat som nog gjort en hel del människor i publiken och på scen förbannade. Men, inte nog med det, Izzy Stradlin tog över och sjöng helt fel texter till låtarna. Som om det inte heller var nog så slog gruppen dessutom sönder en loge efter konserten.

Andra skandaler som har uppmärksammats en hel del är kopplade till Axl Roses korta stubin. En sådan skandal var när han skulle skriva på ett nytt skivkontrakt och trodde att någon försökt sabotera för honom genom att sno hans kontaktlinser, varpå han lämnar stället utan att skriva på. Senare lokaliserades både Axl och linserna.